Πριστή ξυλεία

Το εργοστάσιο μας προσφέρει επιλογές και λύσεις για ιδιώτες ή επαγγελματίες, στον χώρο της πριστής ξυλείας και των ξύλινων κατασκευών.

Εγχώρια πριστή ξυλεία

Ξυλεία για στέγες

Ταβάνια - Πέργκολες - Πατώματα

Δάπεδα Deck εξωτερικών χώρων

Οικοδομική ξυλεία

Τι προσφέρουμε

Εγχώρια πριστή ξυλεία Εξωτερικών – Εσωτερικών χώρων, κ.ά

Εγχώρια πριστή ξυλεία

πριστή ξυλεία

Η εγχώρια πριστή ξυλεία παράγεται στο πριστήριο του εργοστασίου του Κοτρογιάννη, στο Γυμνό Εύβοιας με σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και υψηλές προδιαγραφές.

Χρησιμοποιούμε Ερυθρελάτη, Έλατο και Πεύκο από δασικά συγκροτήματα της Δράμας, Δάσος Ελατιάς (Καράντερε), Αρκουδόρεμα.

Σύστημα επιλογής των κορμών.

Οι κορμοί πριν την επεξεργασία τους στο εργοστάσιο, επιλέγονται με βάση τη διάμετρο και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους, ανάλογα με την χρήση για την οποία προορίζονται (ψαλίδια και κορδόνια για στέγες – τάβλες, μαδέρια και λατάκια για οικοδομές – τάβλες και καδρόνια για παλέτες, τάβλες για κυψέλες κ.ά).

Πριστή ξυλεία σε παντός τύπου διατομές.

Το εργοστάσιο μας έχει την δυνατότητα να παράγει πριστή ξυλεία σε οποιαδήποτε διατομή και σε κάθε μήκος μέχρι και 8 μέτρα, σύμφωνα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις της κάθε κατασκευής και να παραδοθεί άμεσα.

Εμβαπτισμός πριστής ξυλείας.


Η μονάδα μας παρέχει την δυνατότητα εμβαπτισμού της ξυλείας ώστε να προστατεύεται από της επιδράσεις καταστρεπτικών παραγόντων (μύκητες, έντομα, θαλάσσιοι οργανισμοί) και χρησιμοποιεί την φυσική ξήρανση δίνοντας στην ξυλεία ποιότητα, αντοχή και μεγάλη διάρκεια ζωής.

Ταξινόμηση – Πηχάρισμα – Αποθήκευση.

Πηχάρουμε, καταμετρούμε, ταξινομούμε και αποθηκεύουμε την πριστή ξυλεία, σε ειδικά διαμορφωμένα υπόστεγα του εργοστασίου μας, πάντα με την κατάλληλη συσκευασία.

Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγουμε την  ανάπτυξη μυκήτων και διαφόρων εχθρών του ξύλου, αποφεύγοντας την υποβάθμιση της ποιότητας που παρατηρείται συχνά στην ξυλεία, λόγω της μεγάλης χρονικής διάρκειας μεταφοράς της.

Ξυλεία για στέγες

πριστή ξυλεία

Διαθέτουμε  ξυλεία για στέγες  που προορίζεται για όλους τους τύπους στέγης. Αποτελούνται από κορμούς ξύλου ελαφρά πριονισμένους ώστε να διατηρούν την κωνικότητα τους. 

Πρόκειται για κορμούς εγχώριας πριστής ξυλείας οι οποίοι περνούν από εξαιρετικά προσεκτική επεξεργασία (διαλογή, πλάνισμα, τρίψιμο και διαμόρφωση) με σκοπό να αναδείξουν τα φυσικά χαρακτηριστικά τους (ρόζοι, ρωγμές, κωνικότητα) και την εξαιρετική τους ομορφιά.

Η συγκεκριμένη ξυλεία είναι απαραίτητο να περνά από διαδικασία εμβαπτισμού ώστε να προστατεύεται από μύκητες και να περνιέται βαφή και βερνίκι.

Πατώματα – Δάπεδα Deck εξωτερικών χώρων

πριστή ξυλεία δάπεδα deck

Παράγουμε ξύλινα πατώματα – δάπεδα deck εξωτερικού χώρου τα οποία χρησιμοποιούνται στην Ελλάδα την τελευταία δεκαετία για την επένδυση επίπεδων επιφανειών εκτεθειμένων στις συνθήκες του περιβάλλοντος.

Εφαρμόζονται σε πισίνες, κήπους, σκάλες, Beach bar’s, καφετέριες, εξωτερικούς χώρους εστιατορίων, ξενοδοχείων.

Τα ξύλινα πατώματα – δάπεδα deck εξωτερικού χώρου χρησιμοποιούνται επίσης, σε υγρό περιβάλλον εσωτερικών χώρων όπως λουτρά, κουζίνες, σάουνες κ.α.

Για αύξηση σταθερότητας της διάστασης και της διάρκειας των ξύλινων πατωμάτων-δαπέδων deck εξωτερικού χώρου, τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιείται και ξυλεία που υφίσταται ειδικό χειρισμό χημικής ή θερμικής τροποποίησης .

 

πριστή ξυλεία
πριστή ξυλεία
πριστή ξυλεία
πριστή ξυλεία
πέργκολα
πριστή ξυλεία
πριστή ξυλεία
πριστή ξυλεία
πέργκολα
πριστή ξυλεία
πριστή ξυλεία
πριστή ξυλεία

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε λεπτομέρειες για όλες τις απορίες σας.

Καλέστε

694 030 2523

Έδρα - Εργοστάσιο

Γυμνό - Αμάρυνθος Τ.Κ. 34006

Τηλέφωνα

6940302523 – 22290 67317

Ώρες Λειτουργίας

M-F: 8am - 6pm, S-S, 9am - 1pm

Email

pristirio.kotrogiannis@gmail.com

Share This